Homeopati

davinciFørste konsultasjon tar ca 1-2 timer, vi kartlegger hele personen; symptomer og sykehistorie og velger passende medisin, slik at kroppen selv setter i gang en selvhelbredende prosess.

Oppfølging tar ca ½ time og vi avtaler ny time etter 2 til 4 uker, avhengig av hva slags plager man har kommet for. Da kartlegges bedring og videre behandling vurderes.

Vi har god tid til pasientene og de kan fortelle om sine plager og problem. Alle opplysninger er viktige for valg av best mulig medisin til hvert enkelt menneske.

Medisinene:
De er hentet fra naturen og kommer fra planter, mineraler, dyr og cellekulturer. Medisinen er bearbeidet på en slik måte at den ikke inneholder giftstoffer eller allergifremkallende midler og gir derfor ingen bivirkninger. Medisinen stimulerer kroppen til å helbrede seg selv. Medisinen blir fremstilt på fabrikker etter strenge retningslinjer og kan kjøpes på apotek.

Alternativ til antibiotika:
I mange tilfeller kan homeopatisk medisiner være et alternativ til antibiotika. Det er en trygghet å vite at det finnes hjelp også for de som kanskje er allergiske mot anitbiotika eller ganske enkelt ikke ønsker å bruke for mye av det.

Les om våre andre behandlingsmetoder. Akupunktur 2000Aqua Detox og Kvantemedisin

< !-- center area -->